Cryon kylmähoito

cryon kylmähoito

Kylmähoito on testattu ja koeteltu menetelmä

Vartaloon kohdistuva kryoterapia eli kylmähoito on jo pitkään osattu hyödyntää ammattiurheilussa vähentämään lihaskipuja, nopeuttamaan palautumista harjoitus- ja kilpailukaudella sekä vauhdittamaan kuntoutumista erilaisista vammoista.
Japanissa 1970-luvun lopulta alkaen kylmähoitoa on käytetty MS-taudin ja reumaattisten oireiden hoitamiseen. Kylmähoidon on sittemmin todettu toimivan suotuisasti moneen muuhunkin.

Huippukylmän teho perustuu -110-asteisen mikrokiteisen jään (happirikkaan lumisumun) hengittämiseen 2-5 minuutin ajan. Tämä laukaisee keskushermostossa voimakkaan luonnollisen puolustusimpulssin, jota kutsutaan BAM-reaktioksi (Brain Assisted Method). Keho alkaa tehostetusti tuottaa mielihyvää aikaansaavia ja kipuja lieventäviä välittäjäaineita: hormoneja, hivenaineita sekä puna- ja valkosoluja. Prosessi stimuloi voimakkaasti myös rasva-aineenvaihduntaa.

Kylmähoito sopii kaikille perusterveille ihmisille, kuten saunakin. Raskaana oleville hoitoa ei kuitenkaan suositella. Hoitotapahtuma kestää kaikkiaan noin kahdesta viiteen minuuttiin. Varustus kylmähuoneessa on pelkistetty, eli villasukat, sandaalit, käsineet ja päähine. Ottaen huomioon kaikki positiiviset vaikutukset, kysymyksessä on erittäin kätevä, turvallinen ja kohtuuhintainen hoitomuoto.

Kylmähoito on turvallinen ja 100% luonnonmukainen terapiamuoto.


Hei, voit olla yhteydessä meihin lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.


TOP